UN NOU SERVICIU SIMACEK: CURĂȚARE ȘI EFICIENTIZARE PANOURI FOTOVOLTAICE

Ne face mare bucurie să vă dăm vestea aceasta. Am lansat, deja de ceva timp, serviciul de curățare pentru eficientizarea sistemelor fotovoltaice. Nevoia e tot mai mare, iar în lipsa unei întrețineri de calitate profitul din energia solară se scurge printre degete.

Apropo, știai că…atunci când cureți regulat panourile fotovoltaice, eficiența acestora crește cu 15-70%?

Care e obiectul nostru? Eficientizarea panourilor = Maximizarea profitului

E simplu: vrem să eficientizăm producția de energie a panourilor fotovoltaice. Folosim echipamente certificate de ultimă generație, iar ceea ce facem noi prin întreținerea panourilor se traduce – pentru clienții noștri – în maximizarea profitului. 

Aici intervine SIMACEK SolaRO, prima companie din țară care oferă servicii robotizate de întreținere. În plus, SIMACEK SolaRO e furnizor autorizat de tratamente și accesorii pentru panouri fotovoltaice. 

Scriam mai sus că atunci când sunt curățate regulat și eficient, panourile fotovoltaice pot avea o  eficiență crescută – cu 15, până la 70% mai mare. De aceea ne place să spunem că transformăm fiecare rază de soare în profituri tangibile.

Serviciile SIMACEK SolaRO sunt specializate pe eficientizarea producției de energie provenită de la panourile fotovoltaice. Acest lucru asigură obținerea potențialului maxim din investiția în energie regenerabilă.

Tehnologie de vârf pentru rentabilitate crescută

Echipamentele performante și tehnologiile avansate de curățare prelungesc durata de viață a panourilor fotovoltaice și măresc capacitatea lor de generare a energiei. Acest lucru se traduce în venituri mai mari.

Menținerea și curățarea constantă a panourilor fotovoltaice asigură producția maximă de energie și minimizează pierderile.

Economie de energie și cheltuieli mai mici

Toate serviciile și produsele sunt concepute pentru ca fiecare client să facă economie de energie și să reducă semnificativ costurile.

Soluțiile inovatoare garantează că fiecare instalație fotovoltaică funcționează la cea mai înaltă performanță și astfel transformă fiecare oră de soare în beneficii reale pentru proprietari.

Misiunea SIMACEK SolarRO este să ajute proprietarii de instalații fotovoltaice care se confruntă cu probleme în producția de energie regenerabilă cauzată de contaminările și murdăria de pe panourile fotovoltaice. Punem la dispoziție atât servicii profesionale, cât și produse specializate care asigură funcționalitatea optimă a panourilor.

În România, suntem unul dintre principalii furnizori de servicii de curățare a panourilor fotovoltaice. De asemenea, am fost primii din țară care am oferit servicii robotizate de întreținere și suntem furnizori autorizați de tratamente și accesorii pentru panouri. Avem peste 80 de ani de experiență în domeniul facility management, fiind recunoscuți pentru echipa noastră profesionistă, echipamentele de ultimă generație și calitatea serviciilor prestate la nivel național.

Dacă ești pregătit pentru un viitor mai eficient, scrie-ne în secțiunea Contact, iar noi îți trimitem o propunere personalizată: https://simaceksolaro.ro/.