Despre noi

Suntem familie din 1942

Contactează-ne

SIMACEK în România

Parte din SIMACEK Facility Management Group – o companie multinațională de familie, cu o tradiție de 77 de ani în domeniul serviciilor de facility management – SIMACEK Facility Services RO SRL este prezentă în România încă din anul 2008.

Cu o acoperire 15 orașe ale țării și sediul central în Cluj-Napoca, SIMACEK a implementat know-how-ul și standardele de calitate a Grupului austriac. Cei peste 450 de angajați existenți furnizează servicii de facility management pentru peste 900.000 mp de proprietăți industriale, birouri și retail. O divizie specială în România este cea de dezvoltare gardening, care are o expertiză relevantă în proiectarea și amenajarea acoperișurilor verzi. Aceasta, pe lângă activitatea de întreținere a spațiilor verzi și a plantelor de interior.

Echipa din România

Despre grupul SIMACEK

SIMACEK Facility Management Group a fost fondată în 1942 de Ladislav Adalbert Simacek și de-a lungul istoriei sale a avut o creștere continuă și dinamică.

Afacerea de familie aflată acum la a treia generație a ajuns o companie austrică de top, cu peste 7000 de angajați în Austria, Germania, Republica Cehă, Slovacia, România și Bulgaria.

SIMACEK este un angajator exemplar. Furnizează servicii operaționale excelente și oferă siguranță în toate domeniile sale de activitate.

Istoria Companiei